Πριν δέκα χρόνια κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο τίτλος «The Legend of Zelda: Twilight Princess», για τις κονσόλες Wii και GameCube.

Ένα action-adventure παιχνίδι, με ενδιαφέρον σενάριο και απλό τρόπο λειτουργίας, επικεντρωμένο στην ιστορία του παιχνιδιού, τη μάχη, την εξερεύνηση και τη συλλογή στοιχείων. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται κυρίως σε open world περιβάλλον, εμπεριέχοντας δύσκολους γρίφους και χαρακτήρες με προσωπικότητα.

 

Μετά από αρκετά χρόνια, στις 4 Μαρτίου, 2016, η Nintendo EAD σε συνεργασία και με την Tantalus (graphics reworking) κυκλοφόρησαν επεξεργασμένο, το Twilight Princess HD για την κονσόλα Wii U. Δεύτερος τίτλος της σειράς Zelda που είναι remake για την κονσόλα Wii U μετά και το The Wind Waker HD. Με βελτιωμένα γραφικά και σε υψηλότερη ανάλυση, ένας αγαπημένος τίτλος πολλών παικτών και πάλι στις οθόνες μας.

 

 

Η ιστορία έχει ως βάση την αναλλοίωτη συνταγή της μάχης του κακού ενάντια στο καλό, με πρωταγωνιστή τον Link, ο οποίος εργάζεται στo χωριό Ordone. Ένα φιλήσυχο μέρος γεμάτο πράσινο. Μια μέρα το χωριό Ordone δέχεται επίθεση από Bulblin (κάτι σαν goblins), τα οποία εντοπίζουν πνεύματα. Ένα άλλο είδος απόκοσμο, ονομαζόμενο Shadow Beast, αρπάζει τον Link και τον μεταφέρει εκτός χωριού μέσα από έναν τοίχο Twilight σε έναν άλλο κόσμο τον Twilight Realm, όπου κυριαρχεί το κακό.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/video-games/the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-wii-u-review-r777[/url]']The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U) Review