Μία από τις παραδόσεις στο χώρο των παιχνιδοκονσολών, είναι η κυκλοφορία της slim έκδοσης του κορυφαίου μοντέλου μιας εταιρείας, μιας ανανεωμένης δηλαδή έκδοσης η οποία διακρίνεται για τα ελαφρώς καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο -συνήθως- σχεδιασμό και τις μικρότερες διαστάσεις.

Τρία χρόνια περίπου μετά την κυκλοφορία του Xbox One, η Microsoft κυκλοφορεί μια νέα έκδοση της κονσόλας, η οποία φέρνει σημαντικές αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και ένα δυναμικό ανασχεδιασμό. Το Xbox One S περί ου ο λόγος, ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην έκθεση E3 αλλά δεν ήταν η μόνο κονσόλα που ανακοίνωσε η Microsoft, κάτι που κάνει την κυκλοφορία της λίγο περίεργη. Ζώντας στην εποχή της 4K ανάλυσης, η τελευταία γενιά των παιχνιδοκονσολών από την Sony και τη Microsoft είναι απλά απούσα όχι μόνο σε ότι αφορά τα παιχνίδια αλλά και στο βίντεο.

 



Το Xbox One S αποτελεί στην ουσία το πρώτο κομμάτι του παζλ της 4K ανάλυσης, ένα παζλ που θα συμπληρωθεί στα τέλη της επόμενης χρονιάς με το Project Scorpio, το ανώτερο Xbox που δε θα έχει πρόβλημα να αναπαράγει παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας αλλά και παιχνίδια σε 4K ανάλυση. Μέχρι τότε όμως, το Xbox One S αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές αφού αξιοποιεί τις δυνατότητες που έχουν φέρει οι Ultra HD τηλεοράσεις, μη ξεχνώντας παράλληλα το gaming όπου και εκεί παρατηρούμε αλλαγές.

Ας δούμε όμως τι καινούριο φέρνει το Xbox One S σε σχέση με τον προκάτοχό του, με το στόχο της Microsoft να παραμένει πάντα ο ίδιος, να αποτελέσει το Xbox το κέντρο ψυχαγωγίας κάθε σπιτιού.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/xbox-one-s-review-r837[/url]']Xbox One S Review