Η εταιρεία Audeze εξειδικεύεται στην κατασκευή ποιοτικών και ιδιαίτερα ακριβών ακουστικών που απευθύνονται σε μουσικόφιλους, και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει τόσο over-ear όσο και in-ear μοντέλα (καθώς και ένα μοντέλο με την ονομασία iSine VR ειδικά για χρήση σε συνδυασμό με VR headsets όπως τα Oculus RiFT, HTC Vive, PlayStation VR κ.ά).

Πρόσφατα, η γνωστή εταιρεία παρουσίασε το μοντέλο LCDi4, το οποίο απευθύνεται σε λίγους αφού το κόστος αγγίζει τα $2495. Το συγκεκριμένο ζευγάρι ακουστικών (planar magnetic) χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία (όπως το ίδιο ιδιαίτερα λεπτό διάφραγμα των 0.5 microns για παράδειγμα) που χρησιμοποιεί και το over-ear μοντέλο LCD-4 που στοιχίζει $4000.

 

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα LCDi4 έχουν συνολική παραμόρφωση (THD) μικρότερη από 2%, ακόμα και αν έχετε την ένταση ρυθμισμένη στο μέγιστο επίπεδο, προσφέροντας καλύτερο ήχο με έναν οδηγό planar magnetic 30mm από ότι προσφέρουν multi-driver σύνολα.

 

Κάθε μία μονάδα βρίσκεται εντός +/-1dB από την άλλη ενώ η απόκριση του μπάσου βρίσκεται μεταξύ 900Hz και 5Hz. Λόγω της αντίστασης των 35 ohms, υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία, και για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο της δυνατότητες τους, θα ήταν καλό να συνδεθούν σε ένα υψηλής ποιότητας ενισχυτή. Τα LCDi4 της Audeze είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελίες ωστόσο δεν πρόκειται να διατεθούν πριν από τα μέσα Ιουνίου.

 

gallery_286955_3932_7118.png

 

Link.png Site: Engadget