Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο drone της DJI ίσως διέρρευσαν αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Heliguy το οποίο συνοδεύεται μάλιστα και από φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η DJI που είναι γνωστή για τη σειρά Phantom, θα παρουσιάσει σύντομα ένα νέο drone με την ονομασία Mavic το οποίο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της εταιρείας αφού αυτό θα μπορεί να...διπλώσει. Σκοπός της εταιρείας είναι το νέο της drone να είναι πιο εύκολο στη μεταφορά ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κάμερα με 4K ανάλυση, δύο αξόνων gimbal και μπαταρία 3,830mAh. Με βάρος 650 γραμμαρίων, το Mavic θα είναι το πιο ελαφρύ drone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η DJI ενώ το χειριστήριο θα περιλαμβάνει οθόνη και θα στηρίζεται στο Android.

 

Βέβαια η διαφορά του DJI Mavic με άλλα drones όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες, θα είναι η δυνατότητα των πτερυγίων να «διπλώνουν» προς το εσωτερικό, κάνοντας της διαστάσεις του drone σημαντικά μικρότερες. Η νέα πρόταση της DJI κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει αντιμέτωπη όχι μόνο στο σχήμα αλλά και τιμολογιακά με το νέο μικρό drone της Yuneec, το Breeze, που είδαμε πρόσφατα στην IFA 2016.

 

mavic.jpg

 

Πάντως λίγη ώρα μετά τη διαρροή, η DJI έστειλε προσκλήσεις για μια παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη στην οποία αναγράφεται το μήνυμα «η περιπέτεια στα δάκτυλά σας για να την ανακαλύψετε ξανά με την DJI».

 

Link.png Site: Heliguy