Η γνωστή εταιρεία Fossil λανσάρισε ένα νέο smartwatch που έχει την ονομασία Q Control και βασίζεται στο Snapdragon Wear 2100 SoC και στο λειτουργικό σύστημα της Google για wearables, Android Wear 2.0.

Το Q Control είναι η τελευταία προσθήκη στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο Gen 3 της Fossil και έχει στρογγυλό σχεδιασμό με διάμετρο 45mm. Είναι συμβατό με συμβατικά πλαστικά λουράκια 20mm και είναι αδιάβροχο έως 5 ATM και επομένως είναι κατάλληλο ακόμα και για κολύμπι.
Το SoC της Qualcomm, Snapdragon Wear 2100 συνοδεύεται από 768MB RAM και από 4GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή δεν εξοπλίζεται με WiFi και η σύνδεση με smartphone πραγματοποιείται μέσω Bluetooth 4.1

 

Στο πίσω μέρος της συσκευής, υπάρχει αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών, και παραδίπλα υπάρχουν τέσσερα μεταλλικοί ακροδέκτες για τη φόρτιση της. Η συσκευή επίσης διαθέτει ένα μικρό LED και μικρόφωνο ώστε να σας ακούει ο Google Assistant και για να πραγματοποιείτε κλήσεις.

 

Η κορώνα είναι touch-sensitive και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε κινήσεις όπως περίπου στη σειρά Gear S της Samsung για να πλοηγήστε ανάμεσα στα διάφορα μενού και στις επιλογές του λειτουργικού συστήματος κ.ά. Το Fossil Q Control Gen 3 Sport στοιχίζει $275 στην αγορά των ΗΠΑ.

 


 

Link.png Site: GSMArena