Η εταιρεία Movado αποκάλυψε το πρώτο της ρολόϊ με Android Wear στην έκθεση Baselworld 2017.

Η Αμερικάνικη ωρολογοποιία ονόμασε την δημιουργία της Movado Connect, και το smartwatch ξεχωρίζει για την edge-to-edge οθόνη always-on που διαθέτει και η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για το Wear 2.0.

 

Το smartwatch, θα έχει φορτωμένα τουλάχιστον 100 watch faces, τα οποία ωστόσο θα φανούν οικεία στους κατόχους των αναλογικών χρονογράφων της, αφού όλα τους αποτελούν παραλλαγές του “εμβληματικού” σχεδιασμού “single dot” της εταιρείας. Το τελευταίο δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ακόμα και κατά την συνεργασία της με την HP, το watch face του προϊόντος που δημιούργησαν διέθετε τέτοιο σχεδιασμό.

 

To Movado Connect διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός smartwatch με Android Wear που θα περιμένατε, και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε αγορές μέσω του Android Pay ή μπορείτε να του ζητήσετε να πραγματοποιήσει διάφορες εργασίες, να το ρωτήσετε ότι θελήσετε καθώς και να σας προσφέρει οδηγίες μέσω του ψηφιακού βοηθού της Google.

 

Παρέχεται πρόσβαση σε όλες τα apps για το Wear 2.0, προσφέρεται integration με τα Google Fit και Health και μπορείτε να λαμβάνετε push notifications. Το ρολόι θα κυκλοφορήσει με λουράκια και μπρασελέ το Φθινόπωρο, ωστόσο η εταιρεία δεν έκανε γνωστό αν σκοπεύει να δημιουργήσει και κάποια μοντέλα για γυναίκες.

 

Link.png Site: Engadget