Η Fitbit ανακοίνωσε το Alta, ένα νέο fitness tracker, το οποίο έρχεται να ενισχύσει τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας. Το κόστος του ανέρχεται στα $130.

Το Alta παρακολουθεί την άσκηση του χρήστη, την ποιότητα και ποσότητα του ύπνου, διαθέτει ρολόι, παρέχει ειδοποιήσεις από το smartphone και παροτρύνει τον χρήστη να περπατήσει, σε περίπτωση που είναι καθιστός για πολλή ώρα. Εντούτοις, δεν διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών.

 

Το Alta θα κυκλοφορεί με διαφορετικά λουράκια, προσφέροντας ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Φυσικά, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το λουράκι του Alta ανά πάσα στιγμή, αγοράζοντας κάποιο από τα επίσημα λουράκια που κυκλοφορεί η Fitbit.

 

 


Η κυκλοφορία του Alta θα ξεκινήσει τον Μάρτιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με κυκλοφορία σε περαιτέρω χώρες τον Απρίλιο. Όπως αναφέρθηκε ήδη, η τιμή του θα είναι $130, ενώ τα λουράκια θα κοστίζουν $30, $60 ή $100 ανάλογα με το υλικό κατασκευής.

 

Το Alta αποτελεί πιθανότατα προσπάθεια της Fitbit να παραμείνει στο προσκήνιο της αγοράς των fitness trackers. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή CES, η Fitbit παρουσίασε το Blaze, ένα smart fitness watch που κοστίζει $200, με την παρουσίαση του οποίου, η τιμή της μετοχής της Fitbit έπεσε και δεν έχει επανέλθει ακόμη σε φυσιολογικά επίπεδα.

 

Link.png Site: TechCrunch