Η Fitbit εξακολουθεί να ηγείται ανάμεσα στους κατασκευαστές wearable, και πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τους διαδόχους δύο δημοφιλών προϊόντων της, του Flex και του Charge, τους οποίους μπορέσαμε να δούμε στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην IFA 2016.

Το Flex 2 είναι η οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας με κόστος €99, δίνοντας έμφαση στο κολύμπι και σε σχέση με τον προκάτοχο του έχει 30% μικρότερο μέγεθος ενώ αντέχει μέσα σε νερό ακόμα και σε βάθος 50 μέτρων, κάνοντας το ένα από τα ανθεκτικότερα wristbands της αγοράς. Στην επιφάνεια του υπάρχουν 5 LED λαμπάκια τα οποία ενημερώνουν ανάλογα τον χρήστη για το πόσο κοντά βρίσκεται στη συμπλήρωση των στόχων που έχει βάλει, με περισσότερες πληροφορίες να είναι προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής. Πλαστικά λουράκια αρκετών χρωμάτων θα είναι διαθέσιμα μαζί με την κυκλοφορία του wristband, ενώ όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, δε λείπουν και πιο πολυτελείς προτάσεις.

 

P1080350.jpg


P1080359.jpg

 

Το Charge 2 έρχεται να αντικαταστήσει το Charge HR, ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Fitbit, έχοντας μεγαλύτερη οθόνη αλλά και αυτονομία που φτάνει ακόμα και τις 5 ημέρες. Η οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις από το συνδεδεμένο smartphone ενώ χρησιμοποιεί τον GPS δέκτη του για την καταγραφή των τοποθεσιών κατά τη διάρκεια των διαφόρων τύπου ασκήσεων που υποστηρίζει. Η τιμή του έχει οριστεί στα €160.

 

P1080355.jpg

 

Όπως πάντα, και τα δύο wristbands παρέχουν πληροφόρηση πόσα βήματα έχει κάνει ο κάτοχός τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, για την ποιότητα του ύπνου, την απόσταση που έχει διανύσει και τις θερμίδες που έχει καταναλώσει. Και τα δύο wristbands της Fitbit αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά μέσα στο μήνα.

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ