Σχεδόν οι μισοί από τους πελάτες της Domino's παραγγέλνουν χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη mobile εφαρμογή της εταιρίας. Ωστόσο, η εταιρία επιθυμεί να κάνει τη διαδικασία παραγγελίας ακόμη πιο εύκολη και ταχύτερη.

Για τον λόγο αυτό, η Domino's εισήγαγε την παραγγελία πίτσας με ένα κλικ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εν λόγω λειτουργία πραγματοποιείται με δύο τρόπους: από τη μία υπάρχει το ψηφιακό κουμπί εντός της εφαρμογής και από την άλλη υπάρχει και πραγματικό κουμπί, το οποίο κατασκευάζεται από την εταιρία Flic.

 

Πρόκειται για ένα μικρό μαγνητικό κουμπί το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί ανάλογα, ώστε να επιτελεί διαφορετικές λειτουργίες. Παραδείγματος χάρη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργίες ενός κινητού, όπως για αναβολή αφύπνισης ή για τη λήψη φωτογραφίας. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, το συγκεκριμένο κουμπί θα συνδέεται μέσω bluetooth με την εφαρμογή της Domino's για άμεση πραγματοποίηση παραγγελιών.

 

Κατά την πρώτη χρήση, θα είναι απαραίτητη η εισαγωγή της διεύθυνσης του χρήστη, του τρόπου πληρωμής που προτιμά καθώς και της αγαπημένης του επιλογής από τα προϊόντα που προσφέρει η Domino's. Από εκεί και έπειτα, κάθε φορά που επιθυμεί ο πελάτης να παραγγείλει, θα είναι αρκετό μονάχα το πάτημα του κουμπιού.

 

Όπως αναφέρθηκε, το συγκεκριμένο κουμπί θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα πρώτα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, αρχικά θα κυκλοφορήσει μικρός αριθμός, με την επόμενη κυκλοφορία να έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2016.

 

Link.png Site: Engadget