Και αυτό το Σεπτέμβριο, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας, το Insomnia θα παρακολουθήσει από κοντά τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, την IFA 2015 η οποία διεξάγεται και φέτος στο Βερολίνο.

Τηλεοράσεις, smartphones, tablets, wearables, laptops, smart home και κάθε είδους gadget, αναμένεται να έχουν την τιμητική τους σε μια τεράστια έκθεση, με τις εταιρείες να έχουν ετοιμάσει αρκετές ανακοινώσεις νέων προιόντων τις οποίες θα μπορέσετε να διαβάσετε μέσα από αναλυτικά άρθρα και βιντεοπαρουσιάσεις. Ήδη, με βάση τις πρώτες ανακοινώσεις αλλά και τις πρώτες διαρροές, έχουμε ξεχωρίσει μερικές από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις προιόντων που αναμένεται να δημιουργήσουν αίσθηση.

 

Η αρχή θα γίνει από αύριο όταν η Huawei και η Sony, έχουν προγραμματισμένες τις δικές του παρουσιάσεις, στις οποίες θα δούμε κυρίως τα νέα μοντέλα smartphones. Ήδη γνωρίζουμε ότι η Huawei θα παρουσιάσει το Mate S, ένα smartphone με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τη δυνατότητα Force Touch η οποία θα είναι σε θέση να καταλάβει τη διαφορετική πίεση με την οποία ο χρήστης πατάει την επιφάνεια της οθόνης, προκειμένου να ενεργοποιήσει νέες λειτουργίες.

 

Από την πλευρά της η Sony, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει μυστική την παρουσίαση της σειράς Xperia Z5 η οποία θα αποτελείται από τρία μοντέλα, ένα εκ των οποίων θα ενσωματώνει οθόνη με ανάλυση 4K. Από κοντά θα δούμε και τα νέα smartphones της Samsung, τα Galaxy Edge+ το οποίο θα δούμε κανονικά στη χώρα μας, αλλά και το Galaxy Note 5 όπου με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Η Κορεατική εταιρεία θα δώσει έμφαση πάντως στο Gear S2 το οποίο θα αποτελέσει την κύρια πρόταση της Samsung φέτος στην κατηγορία των έξυπνων ρολογιών.

 

Άλλα προιόντα που ξεχωρίζουμε είναι οι σειρές tablet Galaxy Tab S2 και G Pad II από τις Samsung και LG, οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG αλλά και μια σειρά από νέους φορητούς υπολογιστές οι οποίοι θα «τρέχουν» τα νέα Windows 10.

 

Όλες οι ειδήσεις και οι βιντεοπαρουσιάσεις από την έκθεση , θα συγκεντρώνονται και φέτος στο IFA 2015 hub που δημιουργήθηκε γι' αυτό το σκοπό, έτοιμες προς σχολιασμό από την κοινότητα μας.

 

Μείνετε συντονισμένοι...

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/events/72-ifa-2015[/url]/']Insomnia @ IFA 2015

 


Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ