Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για την επιλογή του κουτιού που θα στεγάσουμε το υλικό μας αποτελεί η όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή απομόνωση θορύβου, καθώς και η εξάλειψη των τυχόν κραδασμών που μπορεί να προέρχονται από τα μηχανικά εξαρτήματα που αποτελούν τον υπολογιστή μας.

Η βαρύτητα που δίνεται στο συγκεκριμένο κριτήριο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και σε πολλές περιπτώσεις φτάνει να είναι ο πλέον καθοριστικός παράγοντας, ειδικά όταν φτιάχνουμε ένα σύστημα που προορίζεται για περιβάλλον όπου η απουσία θορύβων είναι ζητούμενο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την απομόνωση κραδασμών και θορύβων αλλά πολλές φορές απαιτούν θυσίες σε άλλους τομείς που είναι σημαντικοί για ένα κουτί ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 

Η πασίγνωστη Cooler Master στο χώρο της ψύξης υπολογιστών δίνοντας μέγιστη προτεραιότητα στην ησυχία δημιούργησε τη σειρά κουτιών Silencio (καταλανικά: σιωπή). Το Silencio 352[/b] που έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάζουμε σήμερα ανήκει σε αυτή τη σειρά και προορίζεται για microATX συστήματα ποικίλων δυνατοτήτων και για χρήση σε οποιοδήποτε χώρο όπου η ησυχία είναι ζητούμενο.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Cooler Master Silencio 352