Αν και μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει πληθώρα λύσεων ψύξης για τους επεξεργαστές μας, ο πάγκος δοκιμών του Insomnia.gr δεν μένει ποτέ αδρανής και έτσι μια ακόμη ψύκτρα βρίσκεται σήμερα εδώ για να αξιολογηθεί.

Πρόκειται για την Freezer Xtreme rev2 από την Arctic, η οποία είναι η πρώτη που μας έρχεται από την εν λόγω εταιρεία και η οποία έρχεται με βασικό προσανατολισμό τους χρήστες οι οποίοι αναζητούν μια value λύση αλλά με αρκετά καλές επιδόσεις.

 

Με την εν λόγω ψύκτρα, η οποία βρίσκεται αρκετό καιρό στην αγορά, η Arctic ισχυρίζεται πως μπορεί να καλύψει επιτυχώς τις ανάγκες μιας, πολύ μεγάλης μερίδας των χρηστών, παρέχοντας παράλληλα ένα ποιοτικό προϊόν με προσιτή τιμή, αρκετά μεγάλη συμβατότητα με τα διάφορα sockets που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και αθόρυβη λειτουργία.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχει να μας δείξει η Arctic, με τη Freezer Xtreme rev2 μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/arctic-freezer-xtreme-rev2-review-r634[/url]']Arctic Freezer Xtreme rev2. Review