Λογικά, όλοι έχουμε κάποιον γνωστό ή φίλο που δεν μπορεί να ζωγραφίσει μία ευθεία γραμμή στο χαρτί, ή να φτιάξει έστω ένα απλό σχεδιάγραμμα για να σας δείξει που βρίσκεται μια τοποθεσία. Ένα από αυτά τα άτομα πιστεύω ότι είμαι και εγώ!

Κάθε φορά που κάποιος μου λέει να του δείξω στο χαρτί που βρίσκεται ένα μέρος, αγανακτώ. Όταν δε το παιδί μου, μου λέει να του ζωγραφίσω τον Batman να πετάει και άλλα συναφή του φτιάχνω κάτι, που μάλλον μοιάζει περισσότερο με ψάρι που το κυνηγάει ένα φάντασμα παρά με ήρωα κομικ! Όταν λοιπόν μου είπαν για το συγκεκριμένο τίτλο αγχώθηκα και σκέφτηκα ότι μάλλον θα έπρεπε να πάω πάσο. Για καλή μου τύχη και προς μεγάλη μου έκπληξη, επέμεναν ακριβώς για το λόγο του ότι δεν το «έχω» με την ζωγραφική, να ασχοληθώ με αυτόν τον τίτλο.

 

Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι αυτή είναι η έβδομη και απόλυτα επιτυχημένη προσθήκη (κατά την γνώμη μας) στη σειρά Art Academy της Nintendo, με τον πρώτο τίτλο να έχει κυκλοφορήσει το έτος 2009. Έκτοτε και μετά από συνεχής παρακολούθηση και αποτύπωση των παρατηρήσεων διαφόρων χρηστών, η Nintendo κατάφερε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο να προσφέρει ένα προσωπικό δάσκαλο ζωγραφικής, ο οποίος με πολύ υπομονή και πολλές γνώσεις σας προσφέρει όλα τα εργαλεία για να φτιάξετε θαύματα, από την άνεση του σπιτιού σας.

 



Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/video-games/art-academy-atelier-review-wii-u-r604[/url]']Art Academy Atelier Review (Wii U)