H πρώτη από μια σειρά νέων μητρικών της ASRock, βασισμένων στο Z97 chipset της Intel, περνά σήμερα από τον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr.

Πρόκειται για την ASRock Fatal1ty Z97x Killer η οποία έρχεται με πλήρη υποστήριξη για όλους τους επεξεργαστές βασισμένους στο socket 1150, προσφέροντας παράλληλα high-end χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με μια αρκετά προσιτή τιμή.

 

Το όνομά της έχει προέλθει από το συνδυασμό του nickname "Fatal1ty" (του γνωστού pro gamer Johnathan Wendel), και του ελεγκτή δικτύου Atheros Killer E2200 και όπως κάθε μητρική της σειράς "Fatal1ty" το μαύρο και κόκκινο χρώμα κυριαρχούν πάνω της.

 

Μέσα λοιπόν από το παρόν review θα επιχειρήσουμε να δούμε τι ακριβώς μπορεί να πετύχει η συγκεκριμένη μητρική, με την οποία η εταιρεία φιλοδοξεί να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από μια σειρά διεξοδικών δοκιμών σε όλα τα επιμέρους υποσυστήματα που θα εγκαταστήσουμε πάνω της.

 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά στα τεχνικά της χαρακτηριστικά, τη συσκευασία στην οποία έρχεται αλλά και τα παρελκόμενα της.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση ASRock Fatal1ty Z97x Killer