Στο πεδίο των λύσεων ψύξης για επεξεργαστές υπάρχει ως γνωστόν πληθώρα επιλογών με ακόμα μια από αυτές να ανεβαίνει σήμερα στον πάγκο δοκιμών μας.

Πρόκειται για την Dark Rock TF, μια υψηλών προδιαγραφών ψύκτρα της Be Quiet! από την οποία είναι η πρώτη φορά που έχουμε τη χαρά να δοκιμάζουμε κάποιο προϊόν.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εν λόγω ψύκτρα χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής της αλλά και τον αρκετά ασυνήθιστο σχεδιασμό της μπορεί να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις ακόμη και σε υπερχρονισμένους επεξεργαστές. Παράλληλα οι διαστάσεις τουλάχιστον με την πρώτη ματιά είναι αισθητά πιο μαζεμένες σε σχέση με άλλα top-end μοντέλα κάτι που διευρύνει τη συμβατότητά της με ακόμη περισσότερα κουτιά ενώ οι δύο παρεχόμενοι ανεμιστήρες διασφαλίζουν την μέγιστη ροή αέρα χωρίς ο κάτοχός της να πρέπει να μπει μελλοντικά σε επιπλέον έξοδα.

Μέσα λοιπόν από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί θα δούμε τι ακριβώς έχει δημιουργήσει η Be Quiet! και αν πράγματι καταφέρνει, όπως ισχυρίζεται, να διατηρήσει την πολύ καλή παράδοση που ακολουθεί την σειρά Dark Rock. Η παρουσίασή μας όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/be-quiet-dark-rock-tf-review-r702[/url]']Be Quiet Dark Rock TF Review