Λίγες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά πιάσαμε στα χέρια μας κάποιο προϊόν της εταιρείας Be Quiet και σήμερα μια ακόμη ψύκτρα από την εν λόγω εταιρεία πρόκειται να λάβει θέση στον πάγκο δοκιμών για να σας την παρουσιάσουμε.

Αυτή τη φορά πρόκειται για τη Be Quiet Shadow Rock Slim, μια ψύκτρα με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από τη Dark Rock TF αλλά και διαφορετικό προσανατολισμό καθώς δεν στοχεύει στο top-end κομμάτι της αγοράς αλλά κάπου στο μέσο χωρίς ωστόσο να γίνεται κάποια θυσία ως προς την ποιότητα κατασκευής της.
Σύμφωνα με την εταιρεία η Shadow Rock Slim μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις απαιτήσεις ακόμη και ενός υψηλών προδιαγραφών gaming συστήματος. Αυτά σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία που η Be Quiet ισχυρίζεται πως έχει πετύχει αλλά και την αρκετά προσιτή τιμή της κάνουν την ψύκτρα μια τουλάχιστον αξιοπρόσεκτη λύση.

 

Ξεκινάμε λοιπόν την παρουσίασή της Shadow Rock Slim με πρώτο σταθμό την παράθεση των τεχνικών της χαρακτηριστικών και όλων των σχετικών λεπτομερειών.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/be-quiet-shadow-rock-slim-review-r705[/url]']Be Quiet Shadow Rock Slim Review