Μέσα στο σύντομο σχετικά διάστημα είχαμε την τύχη να δούμε δύο κουτιά της σειράς Elite από την Cooler Master και τώρα ένα ακόμη μέλος της συγκεκριμένης σειράς βρίσκεται στον πάγκο του Insomia.gr για μια εκτενής δοκιμή.

Πρόκειται για το μικρότερο, σε διαστάσεις, Elite 110 το οποίο είναι κυριολεκτικά ένα από τα μικρότερα κουτιά που έχουν περάσει ποτέ από τα χέρια μας.

 

Χρησιμοποιώντας τις μικρές του διαστάσεις ως βασικό ατού, η εταιρεία, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ισχυρίζεται, είναι σε θέση να προσφέρει ένα mini-ITX κουτί με αρκετές δυνατότητες στο οποίο οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν συστήματα επιδόσεων καθώς ακόμη και κάποιο μικρό σύστημα all-in-one υδρόψυξης. Παράλληλα, όπως και στα υπόλοιπα μέλη της σειράς Elite, έτσι και στο συγκεκριμένο παρέχεται υποστήριξη τροφοδοτικών ΑΤΧ, ώστε να μην τεθούν περιορισμοί στους υποψήφιους αγοραστές.

 

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στη συνέχεια στης παρουσίασής μας, η οποία θα ξεκινήσει όπως συνηθίζουμε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή κουτιού.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Cooler Master Elite 110