Στην ευρεία πλειοψηφία του κοινού η Cooler Master έχει καθιερωθεί και έχει γίνει ευρέως γνωστή από τα ποιοτικά full & mid tower κουτιά της, καθώς στην πολυετή διαδρομή της στο χώρο αυτό έχει να επιδείξει πληθώρα εξαιρετικά επιτυχημένων μοντέλων.

Παράλληλα όμως, στη γκάμα της εταιρείας υπάρχουν ακόμη και πολλά αξιόλογα κουτιά μικρότερων διαστάσεων, τα οποία προορίζονται να φιλοξενήσουν κατά κύριο λόγο κάποιο HTPC (Home Theater PC).

 

Ένα λοιπόν από αυτά τα μικρά, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα κουτιά, θα δούμε σήμερα μέσα από τις ενότητες του παρόντος review. Πρόκειται για το Cooler Master Elite 120 Advanced, ένα mini-ITX κουτί το οποίο παρά τις μικρές του διαστάσεις φαίνεται πως είναι αρκετά ευρύχωρο (τόσο ώστε να χωράει ακόμη και κάποιες από τις μεγαλύτερες κάρτες γραφικών που έχουν κυκλοφορήσει) και ταυτόχρονα προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία ποιοτική κατασκευή σε προσιτό κόστος.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς τα πάει το Elite 120 Advanced, η λευκή εκδοχή του οποίου είναι αυτή που έφτασε στο εργαστήριό μας, ξεκινώντας όπως συνηθίζουμε με μια σύντομη παρουσίαση των τεχνικών του χαρακτηριστικών.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Cooler Master Elite 120