Η Corsair είναι γνωστή, λίγο πολύ, σε όλους τους χρήστες που έχουν μια έστω και τυπική ενασχόληση με τον τομέα του hardware.

Η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται στο χώρο των υπολογιστών από το 1994 και στην γκάμα της μπορεί να βρει κάποιος διάφορα περιφερειακά, κουτιά PC, τροφοδοτικά κ.α. Τελευταία, με ένα στοχευμένο και έξυπνο τρόπο προώθησης των προϊόντων της (branding) η Corsair φέρνει στο αγοραστικό κοινό μία νέα σειρά προϊόντων με κυρίαρχο το κίτρινο χρώμα. Όλα τα προϊόντα της έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την τεχνολογία RGB χρωματισμών.

 

Έτσι λανσαρίστηκαν RGB πληκτρολόγια και ποντίκια και τελευταία η Corsair παρουσίασε και RGB ακουστικά. Τα κιτρινόχρωμα ασύρματα ακουστικά (headset) της Corsair ονομάζονται VOID RGB, και στη Special Edition συνοδεύονται από μία ασορτί βάση για επιμήκυνση της σύνδεσης με το PC.

 


 


Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/corsair-gaming-void-rgb-wireless-dolby-71-headset-review-r666[/url]']Corsair Gaming VOID RGB Wireless Dolby 7.1 Headset Review