Η Corsair, είναι γνωστή, λίγο πολύ, σε όλους, μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται στο χώρο των υπολογιστών και σχετικών με αυτούς προϊόντων, από το 1994.

Με περιφερειακά, κουτιά PC, μνήμες. τροφοδοτικά κ.α. αλλά κυρίως με στοχευμένο και έξυπνο τρόπο προώθησης των προϊόντων της (branding), η Corsair έχει καταφέρει να κυριαρχήσει σε πολλούς τομείς της αγοράς.

 

Ένα ακόμη προϊόν της ανωτέρω εταιρίας έφτασε στα χέρια μας και η αξιολόγησή του ξεκινά ευθύς αμέσως. Ο λόγος λοιπόν, γίνεται για το MM600 το οποίο είναι μία επιφάνεια εργασίας για το ποντίκι (mouse pad) διπλής όψεως, για όλους τους τύπους χρηστών και κυρίως για τους απανταχού παίκτες παιχνιδιών!

 


Υπάρχουν δύο επιφάνειες - δείγματα επάνω στη συσκευασία που έχουν διαφορετική υφή όταν τα αγγίζετε, ώστε να καταλάβετε τι θα βρείτε εντός της συσκευασίας. Δε μπορούμε να πούμε ότι η αίσθηση είναι αληθοφανής αφού οι πραγματικές επιφάνειες εργασίας είναι αρκετά πιο έντονες και καλύτερες ως αίσθηση από αυτές που νιώθει κάποιος αγγίζοντας τα δύο αυτά δείγματα που υπάρχουν.

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/various/corsair-mm600-gaming-mouse-mat-review-r792[/url]']Corsair MM600 Gaming Mouse Mat Review