Μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες στην κατασκευή μηχανικών πληκτρολογίων είναι η Das Keyboard, η οποία ανήκει στην Metadot.

Τα προϊόντα της Das Keyboard δεν είναι ευρέως γνωστά στη χώρα μας μιας και πρόκειται για μια σχετικά μικρή εταιρία που δεν εμπλέκεται σε άλλους τομείς, αλλά είναι άκρως ποιοτικά αν και με αρκετά τσουχτερές τιμές. Βέβαια σε αυτό το κομμάτι της αγοράς δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος ένα καλό προϊόν σε χαμηλή τιμή μιας και όλες οι αξιόλογες προτάσεις ξεφεύγουν αρκετά πάνω από τα 100€. Δεδομένου πάντως ότι ένα καλό μηχανικό πληκτρολόγιο θα σας συντροφεύει για πάρα πολλά χρόνια και θα κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο άνετη και εύκολη, ειδικά αν γράφετε πολύ κείμενο ή είστε φανατικός gamer, τότε πιστεύουμε ότι αξίζει να επενδύσετε σε αυτό.

 

Στη σημερινή δοκιμή θα γνωρίσουμε από κοντά το Das Keyboard 4 Professional το οποίο είναι η πιο φρέσκια προσθήκη στη γκάμα προϊόντων της ομώνυμης εταιρίας. Εκτός από υπέρ-υψηλή ποιότητα, που χαρακτηρίζει όπως προείπαμε όλα τα προϊόντα της Das Keyboard, το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο διαθέτει μια πολύ κομψή σχεδίαση, μικρές διαστάσεις και πολύ χαμηλό προφίλ. Σε αντίθεση με αρκετές προτάσεις του ανταγωνισμού δεν εξοπλίζεται όμως με θύρα ήχου (για ακουστικά).

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Das Keyboard 4 Professional w/ Cherry MX Brown