Μια ακόμη ψύκτρα ανεβαίνει σήμερα στον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr όμως η σημερινή μας παρουσίαση έχει κάποιες σημαντικές διαφορές από τις προηγούμενες αφού εκτός του ότι είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας Deepcool που περνάει από τα χέρια μας, φθάνει σε εμάς πριν καν λανσαριστεί στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για την Assassin II, μέρος της σειράς Gamer Storm, η οποία έρχεται με σχεδιασμό διπλού πύργου, 8 heatpipes και παράλληλα διαθέτει εξαιρετικές, σύμφωνα με την εταιρεία, τεχνικές προδιαγραφές και προορίζεται για top-end συστήματα και απαιτητικούς χρήστες οι οποίοι επιζητούν επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές μιας υδρόψυξης.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχει δημιουργήσει η Deepcool, μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως συνηθίζουμε θα αρχίσει με την παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/deepcool-assassin-ii-cpu-cooler-review-r611[/url]']Deepcool Assassin II CPU cooler Review