Αν και η Deepcool κατασκευάζει και ασχολείται με μια αρκετά ευρεία γκάμα προϊόντων μέχρι στιγμής είχαμε δει μόνο ορισμένες από τις προτάσεις της στον τομέα των λύσεων ψύξης.

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά και ένα από τα κουτιά της, και για την ακρίβεια το Deepcool DUKASE, το οποίο παρουσιάζεται από την εταιρεία ως μια σχετικά οικονομική αλλά ταυτόχρονα ποιοτική λύση η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και απαιτητικών χρηστών.

 

To εν λόγω κουτί σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό αλλά και ορισμένα premium χαρακτηριστικά ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση ακόμη και τις μεγαλύτερες κάρτες γραφικών.
Παράλληλα με την υποστήριξη ακόμη και διπλού ψυγείου υδρόψυξης η εταιρεία φιλοδοξεί να καλύψει ακόμη και τους πιο "ψαγμένους" από εμάς ενώ για την καλύτερη διαχείριση της ροής αέρα αλλά και του παραγόμενου θορύβου έχει ενσωματώσει και έναν ελεγκτή ανεμιστήρων τριών ταχυτήτων.

 

Ας ξετυλίξουμε λοιπόν το κουβάρι του Deepcool DUKASE μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί ξεκινώντας όπως πάντα με την παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/deepcool-dukase-review-r746[/url]']Deepcool DUKASE Review