Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε που η Microsoft λάνσαρε ένα από τα πιο δυνατά αποκλειστικά franchises της –μαζί με το Halo και το Forza.

Ο λόγος για το Gears of War, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα third-person shooters της τελευταίας δεκαετίας, το οποίο επιστρέφει θέλοντας να… διδάξει τους νέους και να θυμίσει στους παλιούς. Το πρώτο Gears of War είχε κυκλοφορήσει το 2006 σε Xbox 360 και PC (έναν χρόνο αργότερα) και με άλλα τρία “επεισόδια” να έχουν μεσολαβήσει από τότε μέχρι και σήμερα (Gears of War 2, 3 & Judgement), η Microsoft είπε να φρεσκάρει λίγο τη μνήμη μας λανσάροντάς το εκ νέου.

 

Το Gears of War: Ultimate Edition αποτελεί επί της ουσίας ένα remake του πρώτου παιχνιδιού με όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις στο τεχνικό κομμάτι. Σημαντικότερη όλων, το “κλείδωμα” της ανάλυσης στα 1080p και του ρυθμού ανανέωσης στα 30 fps (στο multiplayer ανεβαίνουμε μάλιστα στα 60 fps).

 


Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/video-games/gears-of-war-ultimate-edition-%E2%80%93-review-xbox-one-r639[/url]']Gears of War: Ultimate Edition – Review (Xbox One)