Μπορεί η Huawei να κλείδωσε την ονομασία “Ascend” στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ωστόσο το P8, όχι μόνο καταφέρνει να διατηρήσει όλα τα στοιχεία που έκαναν τους προκατόχους του, Ascend P6 και Ascend P7 ξεχωριστούς, αλλά καταφέρνει να πάει και τα πράγματα μερικά βήματα παραπέρα.

Η Huawei, με συσκευές όπως τα Ascend P6 και P7 αλλά και το περσινό, πολύ καλό σχεδόν από κάθε άποψη Ascend Mate 7, κατάφερε να καταξιωθεί ως ένας κατασκευαστής που προσφέρει προηγμένα και ποιοτικά προϊόντα, και επιπλέον να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους όμοιας καταγωγής κατασκευαστές στην συνείδηση του κόσμου. Το Huawei P8, όχι μόνο αντιπροσωπεύει αυτή την προσπάθεια, αλλά ουσιαστικά τη μεγεθύνει και βάζει τα θεμέλια για την παγκόσμια καταξίωση της κατασκευάστριας εταιρείας, ως έναν παίχτη στην αγορά που μπορεί να χαράξει την δική του πορεία και να οδηγήσει κατά μέρος τις εξελίξεις.

 

Και αν όλα τα παραπάνω σε κάποιους ενδεχομένως να μοιάζουν υπερβολικά, αρκεί να πιάσετε το Huawei P8 στα χέρια σας για να αντιληφθείτε το μέγεθος της προσπάθειας της Huawei να καταφέρει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, και συνάμα να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

 


 


Πρόκειται για μία πολύ όμορφη συσκευή, στιβαρή, καλαίσθητη και απέριττη, με λεπτό προφίλ που συνάμα δείχνει ανθεκτική και στιβαρή. Βεβαίως, στην σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο πια να κάνεις την διαφορά, τουλάχιστον εμφανισιακά, με τις περισσότερες συσκευές Android να μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους, ωστόσο η προσπάθεια της Huawei, παρόλο που παρατηρούνται ομοιότητες με άλλα προϊόντα, δείχνει να έχει την δική της ταυτότητα. Αυτή η αίσθηση ξεκινάει από το εσωτερικό, αφού το P8 βασίζεται στο HiSilicon Kirin 930 SoC, που αποτελεί κατασκευή της ίδιας της Huawei, και στην συνέχεια εξαπλώνεται στο εξωτερικό, με το γυαλί και το επεξεργασμένο μέταλλο να παίζουν κυρίαρχο ρόλο.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/index.php?/review/_/smartphones/huawei-p8-review-r610[/url]']Huawei P8 Review