Η Kingston κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό τη σειρά HyperX Savage flash drives με χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 64 GB και φθάνουν μέχρι και τα 512 GB.

Σύμφωνα με την εταιρία τα συγκεκριμένα φλασάκια είναι συμβατά με το πρότυπο USB 3.1, στο οποίο θα αναφερθούμε στην αμέσως επόμενη παράγραφο για να σας λύσουμε κάθε απορία που ίσως να έχετε και κυρίως για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

 

Υπάρχουν δύο υποκατηγορίες του προτύπου USB 3.1 , η Gen 1 και η Gen 2. Η πρώτη υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 5 Gbps, οπότε και δεν προσφέρει καμιά απολύτως βελτίωση σε σχέση με το απλό USB 3.0 πρότυπο. Αντιθέτως το USB 3.1 Gen 2 πρότυπο υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι και 10 Gbps οπότε και προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες από τα πρότυπα USB 3.0 και USB 3.1 Gen 1, τα οποία στην ουσία αποτελούν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε από εδώ και στο εξής όποτε βλέπετε το λογότυπο USB 3.1 να ψάχνετε λίγο καλύτερα τις λεπτομέρειες για να βρείτε τι Gen είναι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το Savage flash drive υποστηρίζει το USB 3.1 Gen 1 πρότυπο και όχι το κατά πολύ γρηγορότερο Gen 2.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/storage/kingston-hyperx-savage-usb-31-flash-drive-r752[/url]']Kingston HyperX Savage USB 3.1