Πέρσι τέτοιο καιρό, η LG μαζί με τη Samsung έφερναν στην αγορά δύο νέα smartphones τα οποία ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά από τα υπόλοιπα της αγοράς, εξαιτίας της κυρτής τους οθόνης, με διαφορετική υλοποίηση όμως για κάθε μοντέλο.

Αν και η πρόταση της Samsung ξεχάστηκε πολύ γρήγορα από τη στιγμή που η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε τη συσκευή εκτός Κορέας, η LG ακολούθησε ένα εντελώς διαφορετικό δρόμο, προωθώντας κατάλληλα το G Flex σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας.

 

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αρκετά μειονεκτήματα σε συσκευές που παρουσιάζουν πρώτες κάτι το διαφορετικό, και σίγουρα το G Flex δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με κάποιες «χτυπητές» αδυναμίες, οι οποίες δεν πέρασαν όπως φαίνεται απαρατήρητες από την Κορεατική εταιρεία. Έτσι ένα χρόνο μετά, η LG όχι μόνο παρουσιάζει το G Flex 2, αλλά στοιχηματίζει πλήρως στο κυρτό σχήμα το οποίο το συναντάμε ακόμα και στα φθηνά μοντέλα της εταιρείας όπως είδαμε πρόσφατα στην Mobile Word Congress.

 

Αποτελώντας ένα από τα κορυφαία smartphone που θα παρουσιάσει η εταιρεία φέτος, ρίχνουμε μια ματιά σε ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια της LG, η οποία πιστεύει ότι η κυρτότητα είναι η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στα smartphones.

 

Link.png Site: LG G Flex 2 Αναλυτική Παρουσίαση