Ξεκινώντας από τη Βραζιλία το smartphone της LG L Fino ήρθε και στην Ελλάδα. Ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή του G3, το L Fino φέρει το ίδιο γραφικό περιβάλλον και σχεδιασμό, διαθέτει πολύ καλή ποιότητας κατασκευής και απευθύνεται περισσότερο σε απλούς χρήστες.

Έχει μια μετρίων, για τα σημερινά πλέον δεδομένα, διαστάσεων touch screen οθόνη και παρόμοιες λειτουργίες με αυτές που διαθέτει η flagship συσκευή της εταιρείας, η G3. Επίσης εξοπλίζεται με μια κάμερα των 8 ΜΡ και η τιμή του στην ακριβή Ελληνική αγορά κυμαίνεται από 135,75? -189,90€. Η συσκευή διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο (titan) και στο εσωτερικό της κεντρικό ρόλο παίζει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2 GHz. Τέλος, η οθόνη είναι TRUE IPS με διαγώνιο 4,5 ίντσες και ανάλυση 800 x 480, με την πυκνότητα των pixels να ανέρχεται στα 207ppi.

 

Το L Fino με οδηγίες στα Ελληνικά και συνεχής επεξήγηση σε κάθε εφαρμογή και επιλογή βοηθά ακόμη και έναν αρχάριο να εισέλθει στον κόσμο τον smartphone. Με επιφάνεια εργασίας που εμπεριέχει τις απαραίτητες εφαρμογές ώστε να μένει αρκετός χώρος για υπενθυμίσεις, Emoji (τα γνωστά σε όλους πλέον emoticons) παντού, KNOCKcode, ρυθμιζόμενο εικονικό πληκτρολόγιο και με εφαρμογές όπως QuickMemo+, φακό, RemoteCall Services, ραδιόφωνο και αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά αποτελεί μια τίμια επιλογή για την κατηγορία του.

 

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση LG L Fino