Λίγο μετά την δοκιμή μας στο Lumia 530, η Microsoft ανακοίνωσε δύο νέα smartphones και σε εκδόσεις Dual SIM, τα Lumia 435 και Lumia 532, και έτσι μπορέσαμε να καταλάβουμε περισσότερα για την στρατηγική της στην κατηγορία των οικονομικών smartphones, την οποία οδηγεί ο πραγματικός αντικαταστάτης του ιδιαίτερα δημοφιλούς Lumia 520, το Lumia 535, που είναι διαφορετικό… “μηχανάκι” από το Lumia 530.

Είναι “άλλο” κινητό το Lumia 535 από αυτό που είχαμε δοκιμάσει πριν μερικές εβδομάδες, και από την πρώτη στιγμή που το πιάσαμε στα χέρια μας αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή για τον σύγχρονο χρήστη με βάση τα χρήματα που του ζητάει.

 

 

 

Πρόκειται για μία σούπερ επιλογή στο εύρος τιμής γύρω από τα €100, αφού επιδεικνύει καλό εξοπλισμό, δύο 5άρες κάμερες, μεγάλη οθόνη 5 ιντσών για άνετη εργασία και πλοήγηση στο Internet, επεκτασιμότητα καθώς και επαρκή ισχύ ώστε να είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα με πολλές σύγχρονες εφαρμογές. Είναι το πρώτο handset που διαθέτει το λογότυπο της Microsoft, και όχι το δοξασμένο λογότυπο της Nokia, και αυτό επίσης το καθιστά ξεχωριστό, σε σχέση με τα άλλα κινητά της εταιρείας. Είναι το πρώτο, από τα πολλά από ότι φαίνεται που θα ακολουθήσουν, στην πορεία για την μεταμόρφωση της αμερικάνικης εταιρείας.

 

Η Microsoft ξεκίνησε αντίστροφα να ανανεώνει την γκάμα της Nokia, εστιάζοντας την προσοχή της στις οικονομικές συσκευές, και το πρώτο βήμα, που ήταν και το πιο δύσκολο – η αντικατάσταση δηλαδή του πλέον δημοφιλούς Windows Phone- κρίνεται επιτυχημένο. Ας δούμε τους λόγους.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Microsoft Lumia 535 Dual SIM