Η MLS με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των tablets και smartphones, συνεχίζοντας την κυκλοφορία μοντέλων και στις δύο κατηγορίες, με όπλο πάντα την τεχνολογία αναγνώρισης ελληνικής ομιλίας και των εφαρμογών που αναπτύσσει η εταιρεία γύρω από αυτή.

Το iQTalk Onyx είναι η νεότερη προσθήκη της MLS στη λίστα των smartphones της το οποίο ενσωματώνει την τελευταία έκδοση της MAIC, του λογισμικού αναγνώρισης φωνής που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη μέχρι τώρα προσπάθεια της MLS με αρκετές νέες προσθήκες στις φωνητικές λειτουργίες, οι οποίες προσπαθούν να μιμηθούν αρκετές από τις λειτουργίες της Siri που συναντάμε στο iOS.

 

Όπως θα δούμε και παρακάτω δε θα ξεχωρίσουμε το iQTalk Onyx τόσο για τις επιδόσεις του και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσο βέβαια για τις ευκολίες και τις δυνατότητες που μας προσφέρει η ανανεωμένη MAIC και οι υπόλοιπες εφαρμογές που έχει αναπτύξει η ομάδα της MLS με σκοπό να κάνει πολύ πιο εύκολη τη χρήση του κινητού.

 

Link.png Site: MLS iQTalk Onyx Review