Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πραγματοποιήσαμε την τελευταία δοκιμή ψύκτρας στο Insomnia.gr όμως σήμερα θα περάσει από τον πάγκο δοκιμών μια η οποία φέρει το βαρύ όνομα της Noctua.

Η κωδική της ονομασία είναι NH-U12S και όπως μαρτυρά ο αριθμός "12" δέχεται ανεμιστήρες των δώδεκα εκατοστών,κάτι που σημαίνει ότι έχει μαζεμένες διαστάσεις.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία η εν λόγω ψύκτρα μπορεί να παρέχει υψηλές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία ενώ ταυτόχρονα προσφέρει συμβατότητα με μνήμες που έχουν ψηλές ψύκτρες και φυσικά με όλα τα σύγχρονα sockets επεξεργαστών που κυκλοφορούν στην αγορά. Μαζί με την ψύκτρα (η οποία εργοστασιακά έρχεται με έναν ανεμιστήρα 120 mm) η εταιρεία μας έστειλε και έναν ακόμη ανεμιστήρα και έτσι, με δεδομένη την υποστήριξη για δεύτερο ανεμιστήρα, θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις επιδόσεις της και με διάταξη ανεμιστήρων push-pull.

 

 

Φτάνουν όμως τα εισαγωγικά. Πάμε να δούμε από πρώτο χέρι τι μπορεί να προσφέρει η Noctua NH-U12S ξεκινώντας με μια σύντομη παρουσίαση των βασικότερων τεχνικών της χαρακτηριστικών.

 

Link.png Site: Noctua NH-U12S Review