Μια από τις εταιρείες που έρχονται αμέσως στο μυαλό μας όταν αναζητούμε μια καλή, αποδοτική και ταυτόχρονα ποιοτική λύση στον τομέα της ψύξης του επεξεργαστή μας είναι αναμφισβήτητα η Noctua στη γκάμα της οποίας υπάρχουν μερικές από τις πιο πολυβραβευμένες ψύκτρες όλων των εποχών.

Εξίσου γνωστή όμως είναι και για τους ιδιαίτερα αποδοτικούς και ασυνήθιστα αθόρυβους ανεμιστήρες της, τους οποίους προτιμά μάλιστα και μεγάλη μερίδα των enthusiast χρηστών ανά τον κόσμο.

 

Μέρος αυτής της φιλοσοφίας που ακολουθεί η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια είναι και η ψύκτρα NH-U14S, η οποία διαθέτει έξι heapipes και προσφέρει συμβατότητα αφενός με όλα τα σύγχρονα socket επεξεργαστών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και αφετέρου με μνήμες RAM οι οποίες έρχονται με αρκετά ψηλά heatsinks.

 

H εν λόγω ψύκτρα, συνοδευόμενη από έναν ανεμιστήρα NF-A15 έφτασε πρόσφατα στο εργαστήριό μας (λίγο καιρό μετά την πρόσφατη δοκιμή και της NH-U12S) για δοκιμές προκειμένου να την αξιολογήσουμε και να σας την παρουσιάσουμε.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Noctua NH-U14S