H OCZ εδώ και αρκετό καιρό έχει εξαγοραστεί από την εταιρία κολοσσό Toshiba. Η τελευταία, παρόλο που είναι ενεργή στον τομέα των SSDs, άφησε την OCZ να λειτουργεί πλήρως αυτόνομα οπότε στην ουσία τίποτα δεν άλλαξε απλά τώρα η OCZ έχει τα απαραίτητα κεφάλαια καθώς και μια πιο άμεση πρόσβαση σε υποσυστήματα (βλέπε μνήμες και άλλα εξαρτήματα Toshiba) για την κατασκευή SSDs.

Η πιο πρόσφατη σειρά προϊόντων της OCZ ονομάζεται Trion 100 και αποτελεί την πρώτη φουρνιά SSD της OCZ που εξοπλίζεται με τις οικονομικές TLC μνήμες.

 

Η σειρά Trion 100 αποτελεί σήμερα τη χαμηλότερη και οικονομικότερη σειρά SSD της OCZ και αποτελείται από τέσσερα μέλη με 120 GB, 240 GB, 480 GB και 960 GB χωρητικότητες. Η επίσημες τιμές λιανικής για τους παραπάνω δίσκους είναι 60€, 95€, 190€ και 365€ αντίστοιχα και με μια ματιά εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι οι Trion σκοπεύουν να χτυπήσουν το χαμηλό επίπεδο της αγοράς.

 

Σύμφωνα με την OCZ υπήρξε μια συνεργασία με τη θυγατρική Toshiba για την κατασκευή των Trion, κάτι που οδήγησε και στη χρήση ενός ελεγκτή Toshiba αντί του γνωστού Barefoot της OCZ.

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/storage/ocz-trion-100-series-480-gb-r687[/url]']OCZ Trion 100 Series 480 GB Review