Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την OCZ έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε και να σας παρουσιάσουμε σήμερα, μέσα από το Insomnia.gr, έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον SSD o οποίος δεν είναι άλλος από τον Vector 150, χωρητικότητας 240 GB.

O εν λόγω SSD έρχεται εφοδιασμένος με τον ελεγκτή Indilinx Barefoot 3, τον οποίο συναντούμε και σε πολλά άλλα μοντέλα της εταιρείας (ακόμη και διαφορετικών σειρών) και εξοπλίζεται με NAND flash μνήμες, κατασκευασμένες με βάση τη λιθογραφία των 19 νανομέτρων.

 

Η σειρά Vector 150 αποτελείται από 3 μοντέλα, χωρητικότητας 120, 240 και 480 GB και σύμφωνα με την εταιρεία, έχουν αντοχή για εγγραφές 50 GB/ημέρα για διάστημα 5 ετών ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται ακόμη, πως η απόδοση τους έχει πολύ μικρότερη πτώση σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα μοντέλα του ανταγωνισμού (αυτό φυσικά θα το διαπιστώσουμε μέσα από το steady state performance test).

 

Όλα αυτά, και ακόμη περισσότερα για τον Vector 150 240 GB, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μέσα από τη σημερινή μας παρουσίαση, η οποία όπως κάθε φορά θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση OCZ Vector 150