Απευθείας από την Ιαπωνία, για πλατφόρμες Wii και Wii U, πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε παίξει στην κονσόλα μας έως τώρα, το Pandora’s Tower είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον από τις πρώτες σκηνές, καθώς εξιστορεί μια φουτουριστική, τραγική και συνάμα αποκρουστική ιστορία.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έγινε από μια εταιρία με αρκετά anime παιχνίδια στο ιστορικό της, εκ των οποίων ελάχιστα έχουν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Η εταιρία Ganbarion προσφέρει έναν νέο αέρα όσο αφορά τον τρόπο εξέλιξης των μαχών καθώς επίσης και ενδιαφέρουσες γεμάτο αγωνία τελικές μάχες (Boss Battles).

 

Τα γραφικά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν απογοητευτικά σε σχέση με άλλα παιχνίδια της Nintendo μιας και στην ουσία πρόκειται για έναν τίτλο του παρελθόντος ο οποίος απλά έγινε port στο Wii U, αλλά το Pandora’s Tower προσπαθεί να μας αποζημιώσει στο σύνολο.

 

Το Pandora’s Tower είναι ένα action-role παιχνίδι το οποίο εμπεριέχει στοιχεία RPG. Παίζεται με έναν παίκτη (single player mode) και μπορεί κανείς να το αποκτήσει μόνο μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Nintendo, «κατεβάζοντας» το απευθείας στην κονσόλα του.

 

Link.png Site: Pandoras Tower Review (Wii U)