Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που πέρασε από τα χέρια μας το πρώτο κουτί της σχετικά νέας εταιρείας, Raijintek, το Agos και όπως ίσως θυμάστε είχαμε μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη γενικότερη απόδοσή του αλλά και γενικότερα από όλα όσα προσέφερε σε σχέση με την τιμή του.

Σήμερα ένα ακόμη κουτί της ίδιας εταιρείας θα περάσει από το εργαστήριό μας, και όπως και το πρώτο, έτσι κι αυτό έχει δανειστεί το όνομά του από την πλούσια ελληνική μυθολογία. Πρόκειται για το Raijintek Metis, πίσω από το όνομα του οποίου βρίσκεται η Μήτις, ένα ίσως όχι και τόσο γνωστό πρόσωπο, το οποίο όμως αναφέρεται από τον Ησίοδο ως η πρώτη σύζυγος του Δία αλλά και αδερφή του Έρωτα και του Αιθέρα.

 

Το κουτί της σημερινής μας δοκιμής διαφέρει ριζικά από το προηγούμενο, αλλά και γενικά από τη συντριπτική πλειοψηφία των κουτιών του είδους. Αφενός είναι βασισμένο στο mini-ITX form factor, και αφετέρου, παρά τις πολύ μικρές του διαστάσεις υποστηρίζει ΑΤΧ τροφοδοτικά, ενώ η μητρική τοποθετείται στην αριστερή του πλευρά αντί της δεξιά που έχουμε συνηθίσει. Τέλος, διαθέτει και πλαϊνό παράθυρο από πλεξιγκλάς (plexiglass)!

 

Όλα αλλά και ακόμη περισσότερα στη συνέχεια της παρουσίασης, η οποία δε θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει όπως πάντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: Raijintek Metis Review