Κατά καιρούς στο Insomnia.gr έχουμε δει πολλές παρουσιάσεις ψυκτρών για όλα τα πορτοφόλια και τις ανάγκες, όμως μέχρι σήμερα κάτι έλειπε και αυτό δεν ήταν άλλο από την παρουσίαση κάποιας υδρόψυξης.

Σήμερα όμως σκοπεύουμε να "σπάσουμε το ρόδι" καθώς πρόσφατα έφτασε στο εργαστήριό μας, μια νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση από την γνωστή εταιρεία Raijintek.

 

Πρόκειται για την νέα all-in-one υδρόψυξη της εταιρείας, η οποία φέρει την ονομασία "Triton" και υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις σε συνδυασμό με μια άκρως ελκυστική εμφάνιση. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, πριν από όλα είναι το γεγονός πως η εταιρεία επιλέγει για μια ακόμη φορά να δώσει ένα όνομα που προέρχεται από την ελληνική μυθολογία σε κάποιο προϊόν της. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Τρίτωνα, μια θεότητα της θάλασσας, που σύμφωνα με τον Ησίοδο ήταν γιος του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης.

 

Έτσι, έχοντας κάνει και ένα σύντομο φρεσκάρισμα στις ιστορικές μας γνώσεις είμαστε έτοιμοι για να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά η Raijintek ξεκινώντας όπως πάντα την παρουσίασή μας με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: Raijintek Triton AIO CPU cooler Review