Αρχικά οι περισσότεροι από εμάς αναρωτιόμασταν αν υπάρχει πράγματι λόγος να επενδύσουμε τόσα πολλά χρήματα για την αγορά ενός μηχανικού πληκτρολογίου, ειδικά την εποχή που η κρίση ήταν στο φόρτε της (όχι ότι τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα).

Στη συνέχεια όμως, μέσω έξυπνου μάρκετινγκ αλλά και λόγω της πολύ καλύτερης αίσθησης που όντως προσφέρουν, τα μηχανικά πληκτρολόγια κατάφεραν και διείσδυσαν στην αγορά και σήμερα θεωρούνται ως "must" όχι μόνο για τους συνειδητοποιημένους gamers, αλλά και για αυτούς που γράφουν πολύ κείμενο ή κώδικα (όπως ο γράφοντας).

 

Η εταιρία Razer είναι πολύ γνωστή για τα gaming περιφερειακά της, ειδικά τα πληκτρολόγια τα ποντίκια αλλά και τα ακουστικά της. Θέλοντας να τραβήξουν λίγο παραπάνω τα βλέμματα πάνω τους, αποφάσισαν λοιπόν να κυκλοφορήσουν δύο φρέσκους τύπους διακοπτών (switches) μέσω των ανανεωμένων σειρών πληκτρολογίων που λάνσαραν προσφάτως.

 

Αλλά πριν προχωρήσουμε παρακάτω και δεδομένου ότι αυτό είναι το πρώτο review μηχανικού πληκτρολογίου που κάνουμε εδώ στο insomnia, ας πούμε καλύτερα δυο λόγια για τις τεχνολογίες διακοπτών που υπάρχουν σήμερα.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Razer BlackWidow