H Razer είναι μια εταιρεία η οποία εξειδικεύεται, αποκλειστικά σχεδόν, στο να κατασκευάζει περιφερειακά για το αγοραστικό κοινό των gamers. Τα προϊόντα της, στο πλήθος τους, είναι σχεδιασμένα ειδικά με στόχο το gaming και η ποιότητα τους σε όλο το φάσμα τιμών βρίσκεται πάντα σε παρά πολύ υψηλά επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η προσοχή που δίνει στο σχεδιασμό των περιφερειακών της και η σταθερή υψηλή ποιότητα έχουν καταξιώσει τη Razer στο χώρο του gaming και ειδικά τα τελευταία χρόνια το όνομα της είναι από τα πλέον διαδεδομένα στο χώρο.

 

Σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα προϊόν από μια κατηγορία που η Razer δίνει ιδιαίτερο βάρος. Αυτή δεν είναι άλλη από τα gaming ακουστικά (headset). Το headset που θα δοκιμάσουμε ονομάζεται Kraken 7.1 και το όνομα του είναι παρμένο από το γνωστό τέρας της σκανδιναβικής μυθολογίας. Προφανώς η Razer επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα προκειμένου να δώσει έμφαση στην έντονη ηχητική εμπειρία την οποία μπορεί ο χρήστης του Kraken 7.1 να βιώσει, κατά τη διάρκεια του gaming. Μένει να δούμε τώρα, το πόσο έντονη είναι αυτή η εμπειρία στην πράξη, κάτι που θα αποκαλύψουν οι δοκιμές μας.

 

Το συγκεκριμένο headset έχει σχεδιαστεί ως προς την ηχητική του απόδοση, τη λειτουργικότητα αλλά και την εμφάνιση του με γνώμονα το gaming. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι λάτρεις του ήχου υψηλής πιστότητας και μεγάλης ακρίβειας αναπαραγωγής (π.χ αναπαραγωγή μιας studio ηχογράφησης), ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Razer Kraken 7.1