Η εταιρία Razer έχει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο χώρο των gaming περιφερειακών και τελευταία έχει πάρει πολύ σοβαρά και τον ηχητικό τομέα, μιας και εκτός από ένα USB μικρόφωνο υψηλής πιστότητας (Seiren) που λάνσαρε πρόσφατα, το οποίο ευελπιστούμε να δοκιμάσουμε σύντομα, αποφάσισε να κυκλοφορήσει και μια μπάρα ήχου (sound bar).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια και τη σημαντική παρουσία της εν λόγω εταιρίας στο χώρο των gaming ακουστικών όπου προσφέρει μια μεγάλη πληθώρα επιλογών.

 

Το ηχητικό σύστημα Leviathan αποτελείται από ένα sound bar και ένα subwoofer το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με πλήκτρο σε μεγέθυνση, θέλοντας ίσως να τονίσει και τη σοβαρή ενασχόληση της Razer με τον τομέα των πληκτρολογίων. Αυτό δεν είναι το πρώτο σετ ηχείων που έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη εταιρία μιας και στο παρελθόν είχαν λανσάρει και τα Maco 2.1, τα οποία έφεραν τη βαριά THX πιστοποίηση.

 

Τα Maco κόστιζαν όμως ακριβά και πλέον δεν είναι διαθέσιμα, οπότε υπήρχε χώρος για την προσθήκη ενός νέου μοντέλου το οποίο θα μπορούσε να καλύψει τόσο τις ανάγκες παικτών (gamers) με κονσόλες όσο και αυτών με συστήματα υπολογιστή, που θέλουν κάτι με μαζεμένες διαστάσεις. Αρκετά όμως σας κουράσαμε με τον πρόλογο, ας προχωρήσουμε στο κυρίως θέμα για να γνωρίσουμε το ηχοσύστημα Leviathan καλύτερα.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Razer Leviathan Sound Bar