Για πολλούς, οι «πραγματικές» ναυαρχίδες της Samsung δεν είναι εκείνες της σειράς Galaxy S αλλά της σειράς Galaxy Note.

Έχοντας ξεπεράσει τις πρώτες αρνητικές κριτικές, η σειρά Galaxy Note της Samsung αποδείχθηκε πραγματικά ξεχωριστή, και όπως έλεγε και ο Steve Jobs της Apple, «ο κόσμος δε ξέρει τι θέλει μέχρι να του το δώσεις». Πράγματι σε ελάχιστο διάστημα, φάνηκε πως υπήρχε η ανάγκη για smartphones με μεγάλη οθόνη, και σήμερα την συγκεκριμένη πολιτική ακολουθούν όλες οι εταιρείες του χώρου, χωρίς εξαίρεση.

 

Η μεγάλη οθόνη δεν ήταν ο μοναδικός παράγοντας διαφοροποίησης των προϊόντων της σειράς Galaxy Note από τον ανταγωνισμό αλλά και το stylus που τις συνοδεύει, η ψηφιακή πένα που μέσα από το πολύ καλό λογισμικό της Samsung, δίνει στο χρήστη μια σειρά από δυνατότητες για τις οποίες θα μιλήσουμε και σ’ αυτή την παρουσίαση η οποία αφορά στην τέταρτη γενιά του Galaxy Note.

 

 

Σε μια δύσκολη χρονιά για την Κορεατική εταιρεία, το Galaxy Note 4 έρχεται με τις καθιερωμένες αλλαγές της Samsung για να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον προκάτοχο του αλλά και έναν νέο και πολύ δύσκολο αντίπαλο, το iPhone 6 Plus της Apple, με την τελευταία να επιθυμεί ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας που ολοένα και μεγαλώνει.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Samsung Galaxy Note 4