Mετά και την πρόσφατη μας επίσκεψη στη CES, τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, είναι φανερό ότι η κατηγορία των wearables, είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αυτή τη στιγμή στην τεχνολογία.

Τα έξυπνα ρολόγια αν και θα έπρεπε να οδηγούν την κατηγορία με τις περισσότερες πωλήσεις, εντούτοις έχουν συνοδευτικό ρόλο έναντι των wristbands που προορίζονται αποκλειστικά για όσους ασχολούνται ενεργά με τη γυμναστική.

 

Και όμως, τα δύο τελευταία χρόνια, οι περισσότερες εταιρείες του χώρου και κυρίως οι κατασκευαστές smartphone, έχουν κατακλύσει την αγορά με έξυπνα ρολόγια που ξεχωρίζουν το καθένα για τους δικούς του λόγους. Η Samsung ειδικά, δε θα μπορούσε να μην έχει έντονη παρουσία στο χώρο, επιλέγοντας το 2014 να κυκλοφορήσει αρκετά έξυπνα ρολόγια, κανένα από τα οποία δε σημείωσε όμως κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

 

 

Στις αρχές του 2015 κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο gadget της κατηγορίας, το Apple Watch χωρίς η αλήθεια είναι να συναντήσει σημαντική επιτυχία σε σχέση με άλλα προϊόντα της εταιρείας ή να φέρει την «επανάσταση» στο χώρο. Όμως η κυκλοφορία του έχει εντατικοποιήσει τις συζητήσεις γύρω από τα έξυπνα ρολόγια, με πολλές εταιρείες να παρουσιάζουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως είδαμε όλη τη χρονιά, ειδικά σε εκθέσεις όπως στην Mobile World Congress αλλά και την IFA στο Βερολίνο.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/samsung-gear-s2-review-r748[/url]']Samsung Gear S2 Review