Η έλευση των πολυμέσων στην καθημερινότητά μας και η ολοένα αυξανόμενη διείσδυσή τους σε αυτή είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εμάς έχουν επιλέξει να αγοράσουν κάποιο HTPC/media player για το σαλόνι τους.

Προτάσεις υπάρχουν ουκ ολίγες φυσικά, και για όλα τα πορτοφόλια, όμως εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα αρκετά ξεχωριστό σύστημα το οποίο κατασκευάζεται από τη Shuttle και έχει την ονομασία DS437Τ.

 

Το DS437Τ είναι ένα barebone PC (δηλαδή έρχεται δίχως RAM και σκληρό δίσκο/SSD) το οποίο έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά και κυρίως ψύχεται παθητικά (δε διαθέτει κανέναν ανεμιστήρα) ενώ είναι έχει προδιαγραφές για αδιάκοπη χρήση (επί 24ώρου βάσεως) από την εταιρεία.

 

Εφοδιασμένο με έναν διπύρηνο επεξεργαστή Intel Celeron 1037U (Ivy Bridge) το εν λόγω barebone μπορεί σύμφωνα με την εταιρεία να αναπαράγει χωρίς κανένα πρόβλημα περιεχόμενο full HD προσφέροντας παράλληλα πολύ χαμηλή κατανάλωση και απολύτως αθόρυβη λειτουργία.

 

Το κατά πόσο τα καταφέρνει θα το εξετάσουμε μέσα από τις σελίδες του παρόντος review αφού πρώτα δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και ορισμένες φωτογραφίες του.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Shuttle DS437T barebone