Ένα ακόμη κουτί, το Streacom FC8 Evo περνά σήμερα από τον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr. Αν όμως νομίζετε πως θα δείτε κάτι παρόμοιο με τα προϊόντα που έχουμε δει μέχρι στιγμής, τότε οφείλουμε να σας πούμε πως κάνετε λάθος.

Το εν λόγω κουτί, αν και αρκετά μικρών διαστάσεων, είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από αλουμίνιο και, παρόλο που δεν του φαίνεται, ζυγίζει 2.5 κιλά. Μήπως σας φαίνεται λίγο ασυνήθιστη η απουσία πλαστικού; Πράγματι είναι, όμως η επιλογή αυτή δεν έγινε από την εταιρεία για να δικαιολογηθεί η αρκετά ανεβασμένη τιμή του αλλά για ένα πολύ πιο σημαντικό λόγο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το ίδιο το κουτί λειτουργεί σαν ψύκτρα, ψύχοντας παθητικά τον επεξεργαστή που θα εγκατασταθεί σε αυτό.

 

Αυτή είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καινοτομία, την οποία σίγουρα θα εκτιμήσουν όσοι επιθυμούν να φτιάξουν ένα απολύτως αθόρυβο σύστημα το οποίο χάρη στην εξωτερική του εμφάνιση μπορεί πολύ εύκολα να βρει τη θέση του είτε στο γραφείο είτε στο σαλόνι. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα στο κουτί δεν μπορεί να τοποθετηθεί ούτε καν προαιρετικά κάποιος ανεμιστήρας. Πάμε λοιπόν να δούμε τι συμβαίνει με το Streacom FC8 Evo ξεκινώντας όπως πάντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Streacom FC8 Evo