“Τζέσικα, κάποιος είναι μέσα στο θεοσκότεινο και στου διαόλου τη μάνα σπίτι μαζί μας. Έχω μια καταπληκτική ιδέα: για να τον εξουδετερώσουμε θα χωριστούμε. Πάρε εσύ αυτό το ρολό χαρτιού κουζίνας για να προστατευτείς κι εγώ θα κρατήσω την κουτάλα”.

Δευτερόλεπτα μετά οι ρόλοι των δύο πρωταγωνιστών έχουν ολοκληρωθεί κι εσείς έχετε μείνει στον καναπέ να τους “κράζετε” για τις επιλογές τους.

 

Κλασσική σκηνή από American teen horror film, εκείνο το κλασσικό είδος ταινιών στο οποίο μια παρέα νέων πάει να βγάλει τα μάτια της διακοπές σε έναν απομακρυσμένο και ιδανικά στοιχειωμένο προορισμό όπου όλως τυχαίως τριγυρνά ένας ψυχοπαθής που στην ει δυνατόν έχει και προηγούμενα με τους γονείς, τα πεθερικά, τους μπατζανάκηδες, κάποιον τέλος πάντων συγγενή ενός εκ των ηρώων.

 

Στη διάρκεια της ταινίας βλέπουμε τον προαναφερθέντα μάστορα να σφάζει το καστ έναν προς έναν, μέχρι να καταφέρει να τον σταματήσει ένα δίδυμο που συχνά φεύγει και αγκαλιασμένο –ο κακός σαλεμένος συνήθως επιζεί αν ο σκηνοθέτης έχει φιλοδοξίες και για σίκουελ.

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/video-games/until-dawn-%E2%80%93-review-ps4-r659[/url]']Until Dawn – Review (PS4)