Όσο περνά ο καιρός, γίνεται ακόμα περισσότερο αντιληπτό ότι η κατηγορία των smartphones με κόστος κάτω των €200, αναβαθμίζεται διαρκώς και εμπλουτίζεται με ολοένα περισσότερες αξιόλογες και ελκυστικές προτάσεις.

Αναμενόμενα, το χορό των πλέον αξιόλογων μοντέλων σέρνουν οι Κινέζοι κατασκευαστές, αν και ο καταναλωτής πρέπει να αντιμετωπίζει τις πολλές αυτοαποκαλούμενες «ευκαιρίες» με μεγάλη επιφυλακτικότητα και προσοχή, αφού υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να του κάνουν τη ζωή κυριολεκτικά… μαρτύριο.

 

Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες Κινέζικες εταιρείες όπως η Xiaomi. Η τελευταία έχει αποδείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι οι συσκευές της διαθέτουν το “πακέτο” για να είναι ελκυστικές στον καταναλωτή, ένα πακέτο στο οποίο περιλαμβάνεται ο όμορφος σχεδιασμός, οι πολύ καλές επιδόσεις και φυσικά η τιμή. Το Redmi Note 3 έρχεται στην αγορά μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του προκατόχου του, σε μια αν μη τι άλλο περίεργη κίνηση από τη Xiaomi, ειδικά αν συγκρίνουμε τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών όπου συναντάμε σημαντικές διαφοροποιήσεις.

 


 


Μοντέλα σαν το Redmi Note 3 δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε συχνά, και πράγματι, έρχονται για να αποτελέσουν την σοβαρή εναλλακτική πρόταση ακόμα και για πολύ ακριβότερες Κορεάτικες και Αμερικανικές προτάσεις.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/xiaomi-redmi-note-3-review-r755[/url]']Xiaomi Redmi Note 3 Review