Με το παιχνίδι Yoshi’s Wooly World εισερχόμαστε σε έναν γλυκό, παραμυθένιο και πιο φευγάτο κόσμο. Ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο μπορεί να αλλάξει η οθόνη της τηλεόρασης μας αλλά και η διάθεσή μας με αυτό το παιχνίδι.

Η Ιαπωνική εταιρία Good – Feel με ένα πετυχημένο παρελθόν συνεργασίας με την Nintendo, υπεύθυνη επίσης για το επίσης πολύ πετυχημένο Kirby, επανέφερε ξανά τον Yoshi στην οικιακή μας κονσόλα για πρώτη φορά μετά το 1997, που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το Yoshi’s Story για το Nintendo 64.

Η οθόνη σας θα γεμίσει από αξιαγάπητους και έτοιμους για όλα χαρακτήρες, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι (DIY!) από μαλλί, σαν να τους έχουν πλέξει τα χεράκια της αγαπημένης σας γιαγιάς. Η ιστορία εξελίσσεται στο Craft Island, το οποίο είναι επίσης κατασκευασμένο από υφάσματα, κουμπιά, σεμεδάκια (της γιαγιάς πάλι) και μαλλί, δίνοντας μας έτσι την εντύπωση ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν.

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/video-games/yoshi%E2%80%99s-woolly-world-review-wii-u-r586[/url]']Yoshi’s Woolly World Review (Wii U)