Πέρυσι, όταν κάναμε λόγο για “flagship killer” αναφερόμασταν στο OnePlus One. Φέτος, που το OnePlus Two έχασε την… ευκαιρία, οι περισσότεροι μιλάνε για το ZUK Z1.

Tο Z1 της νεοσύστατης Κινέζικης εταιρείας ZUK ακολουθεί παρόμοια φιλοσοφία με την OnePlus, και έχει τις πλάτες μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της πληροφορικής γενικότερα, της Lenovo.

 

Η ZUK λοιπόν, που είναι ένα startup “baked” από την Lenovo, έχει κάνει αίσθηση με την πρώτη της συσκευή στην αγορά, όχι τόσο για τον σχεδιασμό και την αισθητική της -η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σπουδαίο- αλλά για την καλή ποιότητα κατασκευής, συγκριτικά με το κόστος, και φυσικά τα χαρακτηριστικά και το επίπεδο εξοπλισμού της.

 

Και για να μπείτε κατευθείαν στο πνεύμα, σας λέμε ότι διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο, οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, 3GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 13 Megapixels με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, μπαταρία 4100mAh και USB Type-C. Πόσα περισσότερα περιμένατε με τιμή χαμηλότερη από €300;

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/zuk-z1-review-r694[/url]']ZUK Z1 Review