Μία ακόμη εταιρεία ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στην "αγορά VR". Αυτή τη φορά πρόκειται για την Archos, που έχει τη βάση της στη Γαλλία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το δικό της VR headset, το οποίο έχει κόστος μόλις $29.99. Το Archos VR συνεργάζεται με όλα τα κινητά τηλέφωνα (προτείνεται η χρήση μοντέλων με τουλάχιστον τετραπύρηνο chipset και οθόνη 5 ιντσών 1080p) Android, iOS ή Windows Phone, αρκεί να διαθέτουν οθόνη με διαγώνιο μικρότερη των 6 ιντσών.

 

Η Archos επίσης ισχυρίζεται ότι είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές VR, και πως σύντομα θα κυκλοφορήσει τη δική της Video Player app, που θα επιτρέψει στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες στερεοσκοπικά.

 

Είναι η τρίτη εταιρεία που ανακοινώνει τη διάθεση ενός VR headset -το οποίο ωστόσο απαιτεί το κατάλληλο hardware και εφαρμογές- μετά τις Samsung και Zeiss, που ανακοίνωσαν τα Gear VR και VR One, ωστόσο η πρόταση της Archos είναι πολύ πιο οικονομική. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο και μέσω της ιστοσελίδας www.archos.com.

 

Link.png Site: PhoneArena