Το τελευταίο trailer του Batman v Superman: Dawn of Justice πριν βγει στους κινηματογράφους προς τα τέλη Μαρτίου είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρόσφατα.

Φοβούμενος ότι ο Superman έχει αφεθεί ανεξέλεγκτος, ο Batman ξεκινάει μία μάχη μαζί του, και ενώ η κοινή γνώμη είναι διχασμένη για το είδος του ήρωα που χρειάζεται πραγματικά, ο Doomsday δημιουργείται από τον Lex Luthor. Τώρα, είναι στα χέρια του Superman και του Batman να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, και μαζί με την Wonder Woman και να αποτρέψουν την καταστροφή της Metropolis από τον Lex Luthor και τον Doomsday.

 

Το trailer ξεκινάει με μία ωραία χορογραφημένη μάχη, μεταξύ του Batman και ορισμένων κακοποιών, και στην συνέχεια το trailer επικεντρώνεται στην μάχη του Batman και του Superman ενώ δείχνει καταστροφές σε διάφορες περιοχές της Metropolis, λογικά από την μάχη των τριών σούπερ ηρώων με τον Doomsday.

 

Στο τέλος, και επειδή ο Batman αποκρούει εύκολα ένα χτύπημα του Superman, οδηγούμαστε στην υπόθεση ότι η νέα στολή του Batman είναι ενισχυμένη με κρυπτονίτη.